MANICURE

In onze salon kun je terecht voor een professionele manicure om jouw handen en nagels weer piekfijn in orde te maken. Voor de perfecte finish kun je na de complete handverzorging kiezen uit één van onze lakken (nagellak of gellak) om je nagels van een prachtig kleurtje te voorzien.

Spa Basis Manicure

Binnen een uurtje weer mooie, verzorgde nagels? Ga voor onze Spa Basis manicure. Tijdens deze basisbehandeling knippen en vijlen wij je nagels in model. Daarna krijgen de nagelriemen de nodige aandacht en kun je kiezen uit een selectie prachtige kleuren nagellak en gellak voor de finishing touch. Tot slot worden jouw handen verzorgd met een fijne handcrème.

Deluxe Manicure

Tijdens de Deluxe manicure worden jouw handen op en top verzorgd. De behandeling  bestaat uit de Spa Basis manicure, plus het het exfoliëren van de handen. Dit is als het ware een scrubbeurt om dode huidcellen te verwijderen. Daarna is het tijd voor een korte handmassage met crème en worden je nagels met een lak naar keuze afgemaakt. Na deze manicure zien je handen er weer mooi verzorgd uit én ben je lekker uitgerust!

Prinses Manicure

De Prinses manicure is pure verwennerij! Deze behandeling is ideaal voor iedereen met (droge) handen en nagels die zichtbaar toe zijn aan uitgebreide opknapbeurt. De luxe manicure begint met een verfrissend en verkwikkend handbadje. Zo worden de nagelriemen lekker zacht. Vervolgens worden jouw nagels geknipt en gevijld en pakken we de nagelriemen aan. De behandeling is inclusief het exfoliëren van de handen, een handmassage en luxe handmasker. Tot slot kies je uit een van de kleurrijke lakken met een glanzende of matte finish.

Mannen manicure

Handen zijn je visitekaartje. Verzorgde handen zijn dan ook niet alleen een must voor vrouwen. Speciaal voor mannen hebben we een manicure samengesteld met als resultaat goed verzorgde en gezonde handen.

Acrylnagels

Acrylnagels zijn ideaal voor vrouwen die dromen van lange, mooie nagels. Acyrl is een verharder die bovenop de natuurlijke nagel wordt aangebracht. De acrylnagels bestaan uit een mix van poeder en vloeistof dat tot een kneedbaar bolletje gevormd wordt. Het bolletje acryl wordt over de nagels aangebracht en uitgehard in de buitenlucht. Voilà, het resultaat zijn lange, prachtige (kunst)nagels! Het voordeel van acrylnagels is dat deze zeer sterk zijn en lang mooi blijven waar een natuurlijke nagel snel kan scheuren. Goed aangebracht kunnen acrylnagels wel drie tot vijf weken blijven zitten. Daarnaast is het eenvoudig om ze weer te verwijderen.

Bij Cinderella’s Beautysalon kun je kiezen uit diverse soorten en lengten acrylnagels. Naast de aanschaf van een compleet nieuwe set is het mogelijk om jouw acrylnagels te laten opvullen, bijvoorbeeld met fonkelende steentjes of glitters voor een wauw-effect. Alles is mogelijk!