MEDISCHE PEDICURE

Last van voetproblemen zoals likdoorns, kloven of een ingegroeide nagel? Blijf er niet mee rondlopen en maak een afspraak voor een medische pedicure. In onze schoonheidssalon in Amsterdam helpen we je graag aan mooie, gezonde voeten. Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een intake plaats.

Medische pedicure

Voordat de pedicure echt aan de slag gaat, worden je voeten eerst gereinigd en gedesinfecteerd in een voetenbad. de behandeling bestaat vervolgens uit het fraisen en knippen van de teennagels, verzorgen en reinigen van de nagels en nagelomgeving en het verwijderen van eeltplekken/likdoorns. Last van een ingegroeide teennagel? Dan zal dit worden verholpen. Tot slot verwennen we je voeten met een hydraterende voetencrème. Om jouw voeten in topconditie te krijgen én te houden, geeft onze medische pedicure afsluitend aan de behandeling advies mee. 

Deel behandeling

Het is ook mogelijk om medische pedicurebehandeling te boeken waarbij alleen het specifieke voetprobleem wordt aangepakt. De deel behandeling is net even iets minder ontspannend dan een gewone medische pedicure, maar is net zo doeltreffend. Ideaal wanneer je snel van één vervelende eeltplek of ingegroeide teennagel af wilt zonder te veel poespas. We verlossen je binnen 15 minuten van jouw voetprobleem.