WAXEN

Waxen is een veelgebruikte methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij waxen wordt het haar met wortel en al verwijderd, waardoor je lang geniet van een glad resultaat zónder lelijke stoppels. Haartjes blijven ongeveer 3 tot 5 weken langer weg dan wanneer je kiest voor scheren. Onze specialisten brengen wax op lage temperatuur op de huid aan waarna deze met strip wordt verwijderd.

Basic wax (onderlichaam vrouwen) 

Bij Basic wax ontharen we de boven- en onderbenen. Na de waxbehandeling zijn je benen glad en zacht en kun je nog weken van dit resultaat genieten.

Waxen van bovenlichaam

Last van ongewenste haartjes op plekken op het bovenlichaam? Onze specialisten kunnen verschillende zones op het bovenlichaam behandelen, waaronder de armen, rug, oksels en buik.

Brazilian wax

Bij Brazilian wax worden de haren op de meer intieme delen van het lichaam verwijderd. De ontharingsmethode geeft een glad resultaat zonder roodheid, jeuk of ingegroeide haren. Om deze reden is de Brazilian wax een goed alternatief voor het handmatig scheren van de bikinilijn. De Brazilian wax is bij Cinderella’s Beautysalon alleen voor vrouwen te boeken.

Full body bij vrouwen

Met de Full body wax ben je in één keer klaar met ontharen. Al het lichaamshaar wordt binnen één behandeling verwijderd. De Full body wax omvat een Brazilian wax, het waxen van de benen, armen en oksels.

Wenkbrauwen

Voor de strakke en perfecte wenkbrauwen is het mogelijk om te kiezen voor waxen of threaden. Met threading worden jouw wenkbrauwen heel nauwkeurig in de perfecte vorm gestyled door middel van 2 dunne touwtjes.

Mannen waxen

Mannen met ongewenst haar kunnen bij ons terecht voor het waxen het bovenlichaam (o.a. buik, rug en armen) en onderlichaam (benen). De gecertificeerde wax specialisten zorgen dat je weer glad en geheel verzorgd de deur uit kan.