PEDICURE

Voor mooi verzorgde voeten boek je een cosmetische pedicurebehandeling bij Cinderella’s Beautysalon. Je kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreide sessie inclusief voetmassage en als finishing touch jouw lievelingskleur nagellak of gellak. Is je agenda aan de volle kant, maar vragen je voeten echt om aandacht? Boek dan een pedicure basisbehandeling. In onze salon kun je ook terecht voor een medische pedicure om voetproblemen zoals likdoorns aan te pakken.

Spa Basis Pedicure

Kunnen jouw voeten wel wat aandacht gebruiken? Ga dan voor onze Spa Basis Pedicure. Deze basisbehandeling start met een verfrissend en verzorgend voetenbad. Daarna knippen en vijlen we de nagels in model. Voor het mooiste resultaat zal de pedicure de gehele voet exfoliëren, hierbij worden dode huidcellen verwijderd. Daarnaast is de basis behandeling inclusief: verzorging van de nagelriemen, voetcrème en finishing touch met een lak (gellak of nagellak) naar keuze.

Deluxe Pedicure

De Deluxe Pedicure is voor iedereen die nét iets meer voetverzorging wil dan bij een basisbehandeling het geval is. Deze pedicure omvat alles van Spa Basis Pedicure plus het verwijderen van eelt en een korte voetmassage. Na de behandeling kun je genieten van zachte, gladde voeten én prachtige teennagels.

Prinses Pedicure

Deze Prinses Pedicure heeft niet voor niets zo’n koninklijke naam. Deze queen onder de pedicures omvat alles van de Deluxe Pedicure, maar duurt in totaal een stuk langer waardoor deze pedicure een heus verwenmomentje wordt. Tevens kun je tijdens de uitgebreide voetmassage lekker relaxen en geniet je tot slot van een speciaal antioxidanten voetmasker.

Mannen pedicure

Ook mannen kunnen bij onze salon in Amsterdam terecht voor een pedicure. Deze pedicure bestaat uit:

  • een verfrissende en verzorgend voetenbad 
  • het knippen en in model vijlen van de nagels 
  • verzorging van de nagelriemen 
  • het verwijderen van eelt 
  • exfoliëren van de gehele voet/korte voetmassage met voetcrème