EPILEREN & GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een gezichtsbehandeling bij Cinderella’s Beautysalon is dé ideale mix van ontspanning en huidverbetering. Tijdens een gezichtsbehandeling worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid goed gehydrateerd. Na een facial oogt de huid frisser en stralender. Om de behandeling compleet te maken, kun je (delen van) het gezicht laten epileren.

Wenkbrauwen epileren

Mooi gevormde wenkbrauwen zijn echte blikvangers en dragen bij aan een verzorgd uiterlijk. Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen met een pincet, honing wax of door middel van threading in vorm gebracht die het beste bij jouw gezicht past. Bij threading worden ongewenste haartjes met een dun touwtje verwijderd.

Wenkbrauwen verven

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd in een kleur naar keuze. De verf blijft tot 2 dagen op de huid en tot 4 weken in de haartjes zitten.

Gezichtsbehandeling mini

De gezichtsbehandeling mini is ideaal om even te ontspannen en geeft tegelijkertijd jouw huid een ware oppepper. Tijdens deze behandeling van circa 45 minuten wordt jouw gezicht uitgebreid gereinigd en gemasseerd. Tevens bestaat de behandeling uit een peeling en een heerlijk gezichtsmasker.

Gezichtsbehandeling totaal

Deze gezichtsbehandeling is inclusief reiniging, peeling, dagverzorging, massage met en het epileren van de wenkbrauwen. Voor een écht schoon en fris gevoel verwijderen wij ook eventuele mee-eters (comedonen). Na de treatment van circa 60 minuten zie jouw huid er weer tiptop uit!

Gezichtsbehandeling super deluxe

Tijdens deze behandeling van ongeveer 70 minuten geven onze specialisten jouw huid de verzorging die het verdiend. De gezichtsbehandeling Super deluxe omvat alles van Gezichtsbehandeling Totaal, plus een heerlijk ontspannende gezichts,- decolleté- en nekmassage en dag-of nachtverzorging. Voor de finishing touch epileren wij een onderdeel van het gelaat naar keuze.