Cinderella's Beautysalon

Maak kennis met Cinderella's Beautysalon en ontdek zelf waarom onze salon in hartje Amsterdam dé plek is voor jouw volgende beauty treatment.

Alles onder één dak

De stad Amsterdam telt tientallen beautysalons, maar er zijn er maar weinig die een breed aanbod van schoonheidsbehandelingen hebben. Cinderella's Beautysalon pakt dit anders aan. Je vindt bij ons een nagelstyliste en schoonheidsspecialist onder één dak. Wie voor een compleet verzorgde look wil gaan, hoeft niet langs meerdere adresjes.

Na een bezoek aan Cinderella's Beautysalon loop je als een prinses naar buiten
Waarom kiezen voor Cinderella's Schoonheidssalon Amsterdam

Professioneel team van beauty experts

Onze (schoonheids)specialisten en pedicures/manicures beschikken over de nodige diploma’s en certificaten. Door het volgen van trainingen zorgen we dat onze kennis up-to-date blijft. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en professionaliteit garanderen. Als klant zul je onze salon beslist met een goed gevoel verlaten!

Persoonlijke aandacht

In onze salon zien we elke treatment als een me-time momentje voor de klant. Een bezoekje aan Cinderella’s Beautysalon moet ontspannend zijn. Geen stress of het gevoel dat je slechts een nummertje bent. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor je en houden van een praatje. Dat maakt een bezoek aan de schoonheidssalon toch een stuk fijner?