MASSAGE

Bij Cinderella’s Beautysalon staat een zeer ervaren en gediplomeerde masseur voor je klaar die gespecialiseerd is in diverse soorten massages. Hierbij gebruiken we uitsluitend 100% natuurlijke massage olie van bijvoorbeeld amandelen of druivenpitten. Er zijn genoeg redenen voor een massage; of je nu gewoon eventjes heerlijk wilt ontspannen of af wilt van stijve spieren. We verwelkomen je graag in onze salon!

Therapeutische healing massage

Bij de therapeutische healing massage worden verschillende massagetechnieken (Zweeds, Thais, Chinees, Koreaans) toegepast. De behandeling werkt zowel ontspannend voor het lichaam als voor de geest en kan bijdragen aan een verbeterde bloedcirculatie en energiebalans. De massage is met name geschikt om fysieke en geestelijke blokkades te elimineren.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is ideaal om echt even tot rust te komen en te ontstressen. Je herlaadt als het ware je eigen batterij. Een ontspanningsmassage is niet alleen heel fijn, maar zorgt ook voor extra energie, sneller spierherstel en een betere bloedcirculatie. 

Myofasciale massage

Wanneer je vaak last hebt van pijnlijke spieren, kan onze myofasciale massage een uitkomst bieden. De masseur pakt de spierknopen en de verhardingen in het bindweefsel aan
door middel van diepe massagetechnieken. Op deze manier worden de spieren losgemaakt waardoor afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden wat de pijn zal wegnemen.

Honing massage

Honing massage, een eeuwenoude behandeling uit Azië en Oost-Europa, is gebaseerd op de voordelige eigenschappen van honing. Honing bevat namelijk diverse suikers, mineralen en spoorelementen waardoor de honing werkt als een natuurlijke peeling. Tijdens de massage worden de gifstoffen uit het lichaam gehaald en de huid gereinigd. De honingmassage is vooral geschikt voor een vermoeide, droge, gestreste en de niet elastische huid.

Anti-cellulite massage

Zeg maar vaarwel tegen jouw cellulite en boek een anti-cellulite massage bij Cinderella’s Beautysalon! Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door onderhuidse vetophopingen. De anti-cellulite massage helpt de vetophoping af te breken en gifstoffen te verwijderen waardoor de huid strakker en gladder wordt. Er zijn meerdere behandelingen nodig om echt resultaat te zien. Daarom bieden wij ook een Anti-cellulitis programma aan. Hierbij bezoek je consequent (2-3 keer per week) onze salon en krijg je in totaal 12 behandelingen om de bobbelige huid te transformeren.

Bij Cinderella's Beautysalon zijn helaas geen duo-massages mogelijk.